CCVC - Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya - AIAC

EL CONSELL CONTINUA COL·LABORANT AMB LA GENERALITAT PER LA CESSIÓ DE DADES DE L’ANICOM

 

 EL CONSELL CONTINUA COL·LABORANT AMB LA GENERALITAT PER LA CESSIÓ DE DADES DE L’ANICOM

 

Així s''ha establert aquest mes de juliol en reunions de treball que ha mantingut el Consell i la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural.


El passat dijous 6 de juliol va visitar la seu del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, el Sr. Ferran Miralles, Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, i es va entrevistar amb el President del Consell, Sr. Josep Gómez, acompanyat de la Sra. Carmen López, Presidenta del Col·legi de Veterinaris de Lleida, i del Sr. Bernat Serdà, President del Col·legi de Veterinaris de Girona. En aquesta reunió es va explicar el funcionament de l''AIAC i, entre altres assumptes es va tractar la possibilitat d''ampliar la col·laboració del Consell amb la Generalitat de Catalunya per facilitar les inscripcions d''altes de propietaris a l''ANICOM.


Amb posterioritat el passat dimarts dia 18 de juliol es va celebrar una altra reunió a la seu de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, per concretar la proposta de col·laboració entre el Consell i la Generalitat per la cessió de dades de l''ANICOM.

 

 

Contingut Relacionat
Altres Continguts