CCVC - Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya - AIAC

Membres de Junta 2016-2020

 

 

 

CORI ESCODA MESTRE - PRESIDENTA

Llicenciada l'any 1987, primera promoció de la UAB. Ha treballat a Nanta Catalunya, Inquifasa, Laboratorios Rhône Merieux i des de 1999 és responsable tècnic d'avicultura de MSD Animal Health. És presidenta del Col·legi des del 2008.

 

 

JOAN PROUS LLOSES - SECRETARI

Llicenciat i Doctor en Veterinària. Llicenciat en Dret.  Col·legiat a Tarragona l'any 1975. Veterinari Titular des de 1979. Diplomat en Sanitat. Va estar coordinador tècnic de la Cooperativa Comarcal de Reus. Actualment és coordinador veterinari en la Conca de Barberà del DAAM. És secretari del Col·legi des del 2008.

  
 

REBECA CARMONA RUPÉREZ - TRESORERA

Llicenciada l’any 2009 per la Universitat Complutense de Madrid. Treballa a la cínica de petits animals Domingo Veterinaris a Riudoms. És Tresorera del Col·legi des del 2012.


 

VERÒNICA ARAUNABEÑA COBO - VICEPRESIDENTA i CAP DE LA SECCIÓ TÈCNICA

Llicenciada en veterinària per l’ UAB l’any 1989. Sempre s’ha dedicat a clínica de petits animals. Gestiona la seva pròpia clínica Clínica Veterinària Baix Penedès a El Vendrell des de l’any 1992. És especialista en dermatologia i cirurgia de teixits tous. És vocal de la Junta del Col·legi des del 2012


RODRIGO FREIJANES SANGRONIZ – VICETRESORER I CAP DE LA SECCIÓ SOCIAL

Llicenciat en veterinaria l'any 2001 per la UAB. Experiència professional en l’àmbit de la veterinària de producció ramadera i empresa (sanitat i nutrició) en tasques tècniques i comercials a nivell nacional i internacional. Des de 2010 treballa com a tècnic–comercial veterinari a Andreu Pintaluba, SA.


CARLOS FERRANDO SUBIRATS – VICESECRETARI I CAP DE LA SECCIÓ LABORAL I DE PREVISIÓ. 

Llicenciat i Doctor en veterinària. Exercici lliure en vacum dos anys. Professor ajudant a la Facultat de Veterinària la UAB cinc anys. Des de 1992 veterinari del Departament de Salut. Actualment veterinari oficial d’escorxador al Baix Ebre.


  

JOSEP CANADELL VECIANA - VOCAL DELS VETERINARIS JUBILATS

Llicenciat per la Facultat de Veterinària de Madrid al 1957. Col·legiat amb el número 28. Ha treballat als laboratoris Labiana-Olpesa i Lucta S.A.  Alcalde de la EMD de la Canonja des de 1982 fins 1997. Jubilat des de 1996. És vocal de Veterinaris Jubilats des del 2008 

 


 


 

     

Representants al Consell de Col·legis Verterinaris de Catalunya

 

JOAN PROUS LLOSES

Llicenciat i Doctor en Veterinària. Llicenciat en Dret.  Col·legiat a Tarragona l'any 1975.  Veterinari Titular des de 1979. Diplomat en Sanitat.  Va estar coordinador tècnic de la Cooperativa Comarcal de Reus. Actualment és coordinador veterinari en la Conca de Barberà del DAAM. Ha estat secretari del Col·legi des del 2008.

 

VERÓNICA ARAUNBEÑA COBO

Llicenciada en veterinària per l’ UAB l’any 1989. Sempre s’ha dedicat a clínica de petits animals. Gestiona la seva pròpia clínica Clínica Veterinària Baix Penedès a El Vendrell des de l’any 1992. És especialista en dermatologia i cirurgia de teixits tous. Ha estat vocal de la Junta del Col·legi des de 2012 a 2016.


Introdueixi les seves credencials:
NIF: 
Clau: 
  Accedir
Contingut Relacionat
Altres Continguts