CCVC - Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya - AIAC

Membres de Junta 2020-2024

 

 

 

Veronica Araunabeña, Presidenta

Llicenciada per l’UAB (1989). Sempre s’ha dedicat a la clínica de petits animals. Des de l’any 1992 gestiona la seva pròpia clínica -clínica veterinària Baix Penedès- a El Vendrell. Vocal de clíniques del Col·legi des de 2012.

 

 

Núria Roig, Secretària

Llicenciada per l’UAB (1992). Diplomada en Sanitat. Veterinària oficial al DARP, ha treballar a Móra d’Ebre, Tarragona i actualment a l’oficina comarcal del Baix Camp a Reus.

  
 

J. Francesc Ramon, Tresorer

Llicenciat per la Universitat de Saragossa (1983). Delegat Territorial del DARP a les Terres de l’Ebre (2001-2004). Coordinador veterinari a l’oficina comarcal del DARP al Montsià que compagina amb clínica de petits animals a Amposta.


 

Tamara Dachs, Vocal d’administració

Llicenciada per l’UAX-Madrid (2013). Ha treballat en petits animals i a l’Administració de l’Estat al PIF del port de Tarragona. Ara al Departament de Salut a les Terres de l’Ebre en tasques de Salut Pública i Seguretat Alimentària.


Rebeca Carmona, Vicetresorera i Vocal de clíniques

Llicenciada per la Universitat Complutense – Madrid (2009). Postgrau en oftalmologia veterinària. Experiència de 10 anys en clínica de petits animals. Actualment treballa a la clínica “Domingo Veterinaris” de Riudoms.


Rodrigo Freijanes, Vicesecretari i Vocal d’empresa

Llicenciat per l’UAB (2001). Activitat professional en ramaderia i empresa (sanitat i nutrició) en tasques tècniques i comercials a nivell nacional i internacional. Des de 2010 és tècnic comercial a Andreu Pintaluba, S.A.


  

Joan Prous, Vicepresident i Vocal de jubilats

Llicenciat i Doctor en Veterinària. Llicenciat en Dret. Col·legiat a Tarragona des de 1975. Ha treballat a l’empresa privada i a l’administració pública. Secretari del Col·legi des de l’any 2008. Tresorer del Consell des de l’any 2016.

 


 


 

Representants al Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya


· Sra. Veronica Araunabeña Cobo
· Sr. Joan Prous Lloses
· Sr. Rodrigo Freijanes Sangroniz


Introdueixi les seves credencials:
NIF: 
Clau: 
  Accedir
Contingut Relacionat
Altres Continguts