CCVC - Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya - AIAC
IL·LUSTRE COL·LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE TARRAGONA

L'Il·lustre Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona és una institució centenària que representa els interessos dels veterinaris de la província de Tarragona alhora que vetlla per l’ètica, bona praxi i deontologia professional en benefici de tots els ciutadans d’aquest territori.

Entre les seves finalitats està la formació continuada dels professionals veterinaris relacionats amb activitats pròpies de la nostra professió com la ramaderia, el medi ambient i la salut pública. La formació del manipuladors d’aliments és una tasca fonamental en la prevenció de malalties transmeses pels aliments. Prevenir zoonosis procedents dels animals de companyia i aconseguir una producció ramadera innòcua per a la salut de les persones, respectuosa i sostenible amb el medi ambient, i rendible, són objectius de la professió veterinària.  

Volem que el web mostri la nostra activitat i pretenem crear un diàleg entre tots els usuaris de manera que s’enriqueixi permanentment.  

El web consta de dues parts, una pública, de lliure accés on totes les persones podran consultar i opinar i una altra privada d’ús exclusiu dels professionals col·legiats.   El Col·legi els obre les seves portes, físiques i virtuals, perquè entemen que compartint coneixements progressem junts.  

Gràcies per visitar la nostra pàgina web, desitgem que us sigui d'utilitat.Contingut Relacionat
Altres Continguts